Plaatselijke Pleitwedstrijden 2023

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er al weer bijna op, het vliegt voorbij. Dit betekent ook dat het eerste evenement van de Jonge Balie Midden-Nederland in 2023 steeds dichterbij komt, namelijk: de Plaatselijke Pleitwedstrijden (PPW)!

De PPW-commissie is inmiddels al druk in de weer om ervoor te zorgen dat de pleiters zich van  hun beste kant kunnen laten zien op de PPW. Naast de PPW mag een goed diner inclusief aansluitend knalfeest niet ontbreken. Hopelijk zijn jullie er allemaal bij op 31 maart 2023, zodat we het glas kunnen heffen op de pleiters van de dag!

De inschrijvingen voor het aanmelden als pleiter gaan nu open. In totaal zijn er maar zes plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang! De titel “beste pleiter van Midden-Nederland”, wie wil dat nou niet? Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar plaatselijkepleitwedstrijden@jongebaliemn.nl. Door deelname aan de PPW vervalt de verplichte pleitoefening vanuit de Orde.

Uiteraard zien we iedereen daarna graag op het diner, maar natuurlijk is het ook de tijd van wintersport en après-ski. Meezingen met de Hermes House Band en Helene Fisher hoort daar dan ook zeker bij. Trek dus je beste ski-outfit aan, zodat je helemaal aansluit bij het themafeest!

Hopelijk zien we jullie dan!

Namens de PPW-commissie,

Maurits Michon, Kenya Limburg, Mats Beukering, Vivian Slotboom, Oruç Çelik, Lisa Koops, en Quinty Schier.

Onze sponsoren