Lustrum

Lustrum

Lieve baliegenoten en oud-baliegenoten,

Dit jaar bestaat de Jonge Balie Midden-Nederland maar liefst 75 jaar en vieren we ons 15e lustrum. Reden voor een feestje! Daarom vindt op donderdag 14 april het spectaculaire openingsfeest van het lustrum plaats. Word jij dan ook vrijwillig opgesloten met je baliegenoten?

Artikel 15 van de Grondwet bepaalt dat niemand zonder goede reden zijn vrijheid mag worden ontnomen. Op 14 april zullen wij voor één avond echter wél vrijwillig onze vrijheid laten ontnemen. Vanaf 18:00 staat het bier en de wijn koud in de oude gevangenis van Utrecht: De Lik. Daar kunnen we genieten van een drankje en een hapje en onder het genot van de meezingers van DJ René zelfs een dansje wagen. Voor de fanatiekelingen die vrijdag weer moeten werken is er goed nieuws: het feest eindigt om 23:00 uur (de bar sluit om 22:30). Geen goede reden dus om geen kaartje te kopen!

De aanmeldingen zijn geopend! De aanmeldingen zijn geopend tot en met maandag 11 april en vol is vol, dus wacht niet te lang! Ken je een collega of oud-collega die helaas geen lid meer is van de Jonge Balie maar nog wel wil komen? Dat kan! Op het openingsfeest zijn ook oud Jonge Balieleden van harte welkom. 

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op donderdag 14 april voor een avond decadentie in detentie!

Liefs van de lustrumcommissie,

Valentijn, Karen, Lucas, Alexander, Alex en Ilse


Aanmelden doe je hier!

Poster_Lustrum_opening_Decadentie_in_Detentie_subtitel_wit_WS_logo.png
Foto_Lustrum.jpg
Het lustrum wordt georganiseerd door (v.l.n.r.v.b.n.o.): Valentijn Sol, Lucas van Walraven, Alex Zijlstra, Alex Logtenberg, Karen Top en Ilse Berends

Onze sponsoren