Lidmaatschap en Commissies

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de Jonge Balie Midden-Nederland is gedurende de stageperiode verplicht gesteld door de Raad van de Orde van het arrondissement Midden-Nederland.

Wanneer je nieuw bent in ons arrondissement word je uitgenodigd voor een kennismaking met de Raad van de Orde en de Jonge Balie Midden-Nederland, waar je meer informatie krijgt over de Jonge Balie Midden-Nederland. Je kunt je online inschrijven via het inschrijfformulier hieronder. Nieuwe leden worden uitgenodigd voor een informele kennismaking met het bestuur onder het genot van een hapje en een drankje.


Jonge_Balie_-_Logo_Donker.png

De contributie geldt voor een heel verenigingsjaar. Het maakt dus niet uit in welke maand van het jaar het lidmaatschap aanvangt, de contributie is voor alle leden gelijk. Er wordt niet gewerkt met een verlaging naar rato van de startdatum van het lidmaatschap. De contributie bedraagt € 60,- (ex btw) per jaar en wordt jaarlijks gefactureerd op je kantooradres. Het lidmaatschap is echter persoonsgebonden (en dus niet aan het kantoor waar je werkt) en de contributie wordt per verenigingsjaar gefactureerd. 

Opzegging van je lidmaatschap dient schriftelijk voor 1 november van ieder verenigingsjaar te geschieden. Dit kan per e-mail via secretaris@jongebaliemn.nl. Let op: uitschrijving bij het arrondissement Midden-Nederland betekent niet een automatische uitschrijving bij de Vereniging Jonge Balie Midden- Nederland.

Aanmelden voor het lidmaatschap van de Jonge Balie Midden-Nederland kan via deze link.

Commissie

Een lid van de Jonge Balie Midden-Nederland kan zich opgeven voor een commissie. Er zijn jaarlijks posten te verdelen over de volgende commissies:

Via de nieuwsbrief van de Jonge Balie Midden-Nederland wordt bekendgemaakt wanneer opgave voor een commissie mogelijk is.

Onze sponsoren