Landelijke Pleitwedstrijden

Landelijke Pleitwedstrijden 2024


Nadat de winnaars van de Plaatselijke Pleitwedstrijden 2024 in de verschillende arrondissementen bekend zijn geworden, zullen zij het op 14 juni 2024 tegen elkaar opnemen tijdens de Landelijke Pleitwedstrijden 2024!

De Landelijke Pleitwedstrijden zullen (traditiegetrouw) georganiseerd worden en plaatsvinden in het arrondissement Midden-Nederland. Ook dit jaar zal de rechtbank Utrecht het strijdtoneel worden waar de deelnemers het tegen elkaar opnemen en de Beste Pleiter van Nederland 2024 eeuwige roem zal verwerven onder toeziend oog van geïnteresseerd publiek.

Niet alleen voor de deelnemers van de Pleitwedstrijden wordt het een heugelijke dag. Voor eenieder – die een kaart weet te bemachtigen – zal na de Pleitwedstrijden het feest losbarsten op het Lawlands festival! Ook dit jaar zal de LPW-commissie alles in het werk stellen om deze mooie dag in stijl af te sluiten in festival sfeer.

Dus: zet vrijdag 14 juni 2024 in je agenda en houd de kaartverkoop goed in de gaten (beperkt aantal kaarten beschikbaar). Wij zien jullie allen graag in je mooiste festival outfit!

De LPW-Commissie 2024


De Landelijke Pleitwedstrijden 2024 worden georganiseerd door (foto v.l.n.r.v.b.n.o.): Floris Kralt, Floris Meinardi, Wouter Veldstra, Marlotte van Doorn, Marleen Flipsen, Noa Gamliël en Pascalle Vermeer.


WhatsApp_Image_2024-03-01_at_08.58.16.jpeg

Onze sponsoren