De Slimste Advocaat

De Slimste Advocaat 2022

Traditiegetrouw organiseert de Jonge Balie Midden-Nederland jaarlijks De Slimste Advocaat; alle jonge advocaten uit het arrondissement Midden-Nederland maken zich op voor de strijd om de felbegeerde titel ‘De Slimste Advocaat’. Kandidaten kunnen voorafgaand daaraan meedoen aan meerdere (online) kennisrondes, waarbij de beste 3 advocaten zich alvast plaatsen voor de zinderende finale. Tijdens De Slimste Advocaat zullen de overige kandidaten zich in de eerste rondes voor de finale plaatsen, waarna zij in het finalespel zullen strijden om die felbegeerde titel te bemachtigen!

Na afloop van de finale zal de dag worden afgesloten – uiteraard voor zover de COVID-19 maatregelen op dat moment het toelaten – met een diner en een feest waarbij de leukste hitjes worden gedraaid. Dit vindt plaats bij Bar Beton Rijnsweerd in Utrecht!  


Aanmelden kan via deze link!

Foto_DSA-cie.jpg

De Slimste Advocaat wordt georganiseerd door (foto: v.l.n.r.v.b.n.o.): Maurits Michon. Oscar Horssius, Youp Pletting, Marilou Mol, Annette Koekkoek, Oruç Çelik en Lillian Veldkamp (niet op de foto). 

Onze sponsoren