Nieuws

Start Kaartverkoop Plaatselijke Pleitwedstrijden

Start Kaartverkoop Plaatselijke Pleitwedstrijden

Op vrijdag 25 maart 2022 is het zover: de Plaatselijke Pleitwedstrijden 2022! De commissie is al een tijd hard aan de slag om er een mooi evenement van te maken, maar de echte waarde wordt uiteraard gecreëerd door niemand minder dan de deelnemers en bezoekers van het evenement: de leden van de Jonge Balie Midden-Nederland!

Dus, wil jij je pleitkunsten vertonen voor een deskundige jury? De Jonge Balie Midden-Nederland vertegenwoordigen bij de Landelijke Pleitwedstrijden in juni 2022? Kans maken op mooie prijzen? Jezelf de verplichte pleitoefening van de Beroepsopleiding besparen? En de titel 'Beste Pleiter van de Jonge Balie Midden-Nederland' op je naam zetten? Meld je dan direct aan als pleiter! Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar dus wacht niet te lang! Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar plaatselijkepleitwedstrijden@jongebaliemn.nl.

Uiteraard geldt voor het diner en het aansluitende themafeest ook: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Je kunt nu via de website van de Jonge Balie een ticket bemachtigen, dus zorg dat je niet achter het net vist en op tijd je kaart bemachtigt. En ga vooral alvast op zoek naar je beste Flower Power party outfit voor het feest!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren