Nieuws

Nieuwe huisstijl en website!

De Jonge Balie Midden-Nederland heeft een nieuw logo en een nieuwe huisstijl! Deze zijn te zien op de vernieuwde website van de Jonge Balie Midden-Nederland. Met de nieuwe huisstijl laat de Jonge Balie Midden-Nederland zien wie zij bijna 75 jaar na haar oprichting is: hét platform voor jonge advocaten in het arrondissement Midden-Nederland.

De nieuwe huisstijl is ontworpen door grafisch ontwerper Tim Lokhorst. Daarbij heeft hij het alom bekende logo van de Jonge Balie Midden-Nederland, de Domtoren die een befje draagt, in een nieuw en moderner jasje gestoken.

Ook de website van de Jonge Balie Midden-Nederland is volledig vernieuwd, passend bij de nieuwe huisstijl. De nieuwe website is frisser en overzichtelijker, waarbij de agenda met evenementen die worden georganiseerd centraal staat. Het organiseren van de evenementen, waar de leden samenkomen, is en blijft immers de kernactiviteit van de Jonge Balie Midden-Nederland. Daarnaast krijgt ieder lid zijn of haar eigen logingegevens voor de website. Hier kunnen de leden hun eigen gegevens zien en wijzigen, en zijn foto’s te vinden van afgelopen evenementen.

We nodigen iedereen uit de nieuwe website te verder bekijken!

Onze sponsoren