Nieuws

Meld je aan voor de Slimste Advocaat 2021.

Meld je aan voor de Slimste Advocaat 2021.

Zet 12 november 2021 met koeienletters in je agenda, want dan staat de meest spannende spelshow van het jaar op het programma: De Slimste Advocaat 2021. Met het thema ‘GOUD’ belooft dit een dag te worden met een gouden randje.

Overdag zal vanaf 15:30 uur de strijd om het goud plaatsvinden tijdens de bloedstollende verkiezing in stadskasteel Oudaen. In (onder andere) de fameuze rondes 3-6-9, de puzzelronde en de galerij wordt gestreden om vele prijzen, waaronder uiteraard de titel ‘De Slimste Advocaat 2021’. De quiz wordt begeleid door Frank van Leeuwen (omroep WNL) en de juryleden a.k.a. onze eigen Maarten van Rossems zijn: Bas le Large (deken van de Orde van Advocaten Midden-Nederland) en Reinier Groos (verbonden aan de universiteit van Amsterdam en bekend als co-host van mr. Frank Visser rijdt visite). Als de legendarische quiz-middag om 17:00 is afgerond, volgt na de ALV een heerlijk diner, waarna het dak eraf kan bij het feest. Kun je er overdag niet bij zijn? Ook als je alleen bij het avondprogramma (vanaf 18.00 uur) aanwezig bent, zullen we je in GOUD beslaan.

Zoveel gezelligheid, dat is toch met geen GOUD te betalen? Daarom wil jij vast alvast je plekje in de halve finale verzekeren! Je kan jezelf kwalificeren door mee te doen in de drie weken voorafgaand aan het evenement in drie digitale voorrondes. Je krijgt dan steeds per e-mail een korte vragenlijst toegestuurd, waarmee je alvast optimaal kunt shinen. Als je niet bij de top of the class eindigt na de voorrondes, hoef je echter niet te treuren, want ook tijdens het evenement is er een mogelijkheid om jezelf te laten zien en de finale te halen! Neem dus een kijkje op onze website www.deslimsteadvocaat.nl en meld je aan voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte wordt gehouden van de start van de voorrondes en aanmelding voor het evenement. 

Kleine (gouden) lettertjes: een corona toegangsbewijs is vereist voor het evenement zodat maximaal gefeest kan worden.

Spreken is zilver, maar zwijgen in dit geval geen GOUD. Dus laat van je horen tijdens de digitale voorrondes en schrijf je in voor de nieuwsbrief via www.deslimsteadvocaat.nl!

Wij gaan voor GOUD, jij toch ook?

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren