Nieuws

Meld je aan voor de LPW 2021!

Meld je aan voor de LPW 2021!

De kranten worden al geruime tijd gedomineerd door koppen als 'Post-corona, herhaling van de roaring twenties!'. Alhoewel we momenteel nog niet kunnen spreken van 'post-corona', nemen we op vrijdag 10 september 2021 al wel vast een voorschot op de 'roaring twenties' tijdens de vierde editie van de Landelijke Pleitwedstrijden met het thema 'Great Gatsby'.

Tijdens deze editie van de Landelijke Pleitwedstrijden zullen acht moedige pleiters vanuit het hele land het tegen elkaar opnemen en strijden om prachtige prijzen en natuurlijk de titel 'Beste Pleiter Jonge Balie 2021'. De pleitwedstrijden beginnen om 14:30 uur in de Rechtbank Utrecht en zijn te volgen via een livestream.

Uiteraard heeft de commissie dit jaar ook een fantastisch avondprogramma met borrel en diner voorbereid. Afhankelijk van de coronamaatregelen hopen we zelfs een charleston-dansje met elkaar te wagen. We wanen ons voor een avond in de jaren ’20: de tijd van de extravagante feesten, over de top outfits en natuurlijk wodka-martini's (van een drooglegging zal 10 september geen sprake zijn). Het avondprogramma start om 17:30 uur in het Muntgebouw aan de Leidseweg 90 te Utrecht (vlakbij station Utrecht Centraal). Om 01:00 uur sluiten de poorten van het Muntgebouw.

Aanmelden kan via deze link tot 1 september aanstaande! Let op: op grond van de regelgeving van het Muntgebouw is een testbewijs, vaccinatiebewijs of herstelbewijs verplicht!

We hope to see you there, old sports!

Onze sponsoren