Nieuws

Lustrum Wintersport 2022, aanmeldingen geopend!

Lustrum Wintersport 2022, aanmeldingen geopend!

Houd jij van skiën, snowboarden en/of schnapps? Maak dan een plekje in je agenda vrij, want van 3 tot en met 6 februari 2022 zullen we met de Jonge Balie Midden-Nederland op wintersport gaan! Tijdens dat lange weekend zullen wij genieten van zowel de pistes als de après-ski die het altijd gezellige Kaprun in Oostenrijk ons te bieden heeft.

Lijkt het jou leuk om mee te gaan? Schrijf je dan in via het formulier onderaan deze pagina. Voor jouw eigen bijdrage van € 400,00 ontvang je vliegtickets en vervoer, hotel, diners en je skipas voor alle dagen. Als je wintersportspullen en/of lessen nodig hebt, dan kun je dat zelf boeken via de app van onze reisorganisatie Flipside. Bij aankomst in Oostenrijk staan de spullen en leraar dan al voor je klaar!

We hebben plaats voor in totaal 60 wintersportliefhebbers. Als er meer aanmeldingen dan plekken zijn, dan zal er voor deelname worden geloot. Daarbij krijgen de leden die in de afgelopen twee jaar (vanwege het niet doorgaan van de reis van vorig jaar) een commissie binnen de Jonge Balie hebben gedaan een extra lootje.

Wir sehen uns im schönen Kaprun!

LET OP! Aanmelding betekent niet dat je verzekerd bent van een plek op de wintersport! Binnenkort zal worden geloot voor het aantal beschikbare plekken. Aanmelden kan van 7 oktober 2021 vanaf 19:00 tot en met 21 oktober 2021.

Onze sponsoren