Inzamelingsactie Voedselbank

Inzamelingsactie Voedselbank

Dat armoede en bestaanszekerheid het afgelopen jaar vol in het spotlicht hebben gestaan zal niemand zijn ontgaan. Ook bij de Voedselbank Utrecht maakt men zich zorgen over de verwachte toename van armoede. De Voedselbank Utrecht deelt iedere week 600 voedselpakketten uit en ondersteunt daarmee meer dan 1400 Utrechters. De Voedselbank kan onze hulp daarbij goed gebruiken. Daarom houden wij – namens de Jonge Balie Midden-Nederland – ook dit jaar weer een inzamelingsactie voor de Voedselbank. Jouw hulp is daarbij onmisbaar: samen maken we het verschil!

Hoe werkt het? Wij vragen jou om één (of meerdere) product(en) op onderstaande lijst voor ons in te zamelen, waarna wij deze producten op donderdag 29 februari tussen 17.00 en 19.00 komen ophalen. Wij kunnen de producten bij jou thuis, bij jou op kantoor, of op één van onze inzamelpunten komen ophalen. Op de volgende inzamelpunten kun je de producten zelf afleveren:
 

  • ten kantore van de Advocaten van Van Riet, Euclideslaan 201(2e verdieping) te Utrecht;
  • ten kantore van Van Benthem & Keulen, Archimedeslaan 61 te Utrecht;
  • ten kantore van BVDV, Wittevrouwensingel 1 te Utrecht.

 
Wil je een steentje bijdragen? Meld je dan nu aan door een mailtje te sturen naar lezingen@jongebaliemn.nl o.v.v. je naam, telefoonnummer en het adres waar we de producten kunnen komen ophalen. Aanmelden is mogelijk tot en met maandag 26 februari a.s.
 
We hopen bij jou langs te mogen rijden op donderdag 29 februari!

Onze sponsoren