Meet the Court

Meet the Court

Meet the Court (MTC) is een gezamenlijk evenement voor leden van de Jonge Balie en jonge mensen (rechters) van de Rechtspraak en het OM. Het doel hiervan is elkaar op een professionele laagdrempelige wijze leren kennen en een kijkje in de keuken nemen van andere disciplines.

Het programma begint om 14.30 uur in de rechtbank Midden-Nederland te Utrecht waar een inhoudelijk programma rondom het thema veiligheid zal plaatsvinden. Na het inhoudelijke programma volgt een borrel & pubquiz om 17.30 uur bij Café Ubica!

De aanmeldingen voor MTC zijn geopend. Omdat we een gelijke verdeling willen tussen de aanwezige advocaten, rechters en officieren van justitie komt u met uw aanmelding op de wachtlijst te staan (u kunt zich dus gewoon aanmelden ondanks de melding dat het evenement uitverkocht is). Dat betekent dat u na uw aanmelding nog niet zeker bent van deelname aan MTC. Na sluiting van de aanmeldingen zullen de (circa) zestien advocaten, (circa) zestien rechters en (circa) zestien officieren van jusitie die zich als eerste hebben aangemeld een uitnodiging voor MTC ontvangen. We raden u daarom aan om snel aan te melden! 

Onze sponsoren