Landelijke Pleitwedstrijden 2023

Landelijke Pleitwedstrijden 2023

Nadat de moedige deelnemers hun vurigste pleidooien ten tonele hebben gebracht tijdens de Plaatselijke Pleitwedstrijden 2023 in de verschillende arrondissementen ’s lands, mogen de winnaars daarvan het tegen elkaar opnemen tijdens de apotheose: De Landelijke Pleitwedstrijden 2023.

De Landelijke Pleitwedstrijden zullen (traditiegetrouw) georganiseerd worden en plaatsvinden in het arrondissement Midden-Nederland. Ook dit jaar zal de rechtbank te Utrecht het strijdtoneel worden waar de Beste Pleiter van Nederland 2023 eeuwige roem zal verwerven.

De rechtbank Utrecht verwelkomt alle deelnemers én het geïnteresseerde publiek dit jaar graag op vrijdag 16 juni 2023. Noteer deze datum dus vast in je agenda.

Niet alleen voor de deelnemers van de Pleitwedstrijden wordt het een heugelijke dag. Voor eenieder – die een kaart weet te bemachtigen – zal na de Pleitwedstrijden het feest losbarsten op het Lawlands festival! Ook dit jaar zal de LPW-commissie alles in het werk stellen om deze mooie dag in stijl af te sluiten in festival sfeer.

Dus: zet vrijdag 16 juni 2023 in je agenda en houd de kaartverkoop goed in de gaten (beperkt aantal kaarten beschikbaar). Wij zien jullie allen graag in je mooiste festival outfit!

De LPW-commissie 2023

Onze sponsoren