Vertaalpartner JBMN

Vertaalpartner van de JBMN

Courtesie, uw vertaal – én sponsorpartner voor (beëdigde) juridische schriftelijke en mondelingen vertalingen in elk rechtsgebied en elke taal!  Hoe handig en functioneel is dat! Daarnaast zijn we ISO-17100 gecertificeerd, en hebben we beëdigde juridische vertalers én revisoren in dienst!

Komt u maar op met uw dagvaarding (die nog niet helemaal af is, of wijzigingen van uw cliënt verwacht…), uw verweerschrift, exploot, een conclusie van antwoord, memorie van grieven, pleitnota, (tussen)vonnis of ander juridisch document zoals een contract, overeenkomst of akte. Heeft u een tolk nodig voor een zitting inclusief apparatuur? Dan is dat ook geen enkel probleem.

Dat onze vertaalsnelheid en expertise van groots belang is bij uw procedure, weten wij inmiddels.  Daarom werken wij around-the-clock en gaan we mee in uw deadlines.

Juridische documenten die wij zoal vertalen hebben betrekking op het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, faillissementsrecht, huurrecht, letselschade, contractenrecht, goederenrecht, familierecht of strafrecht en vele andere rechtsgebieden.Logo_Courtesie.jpg

Onze meerwaarde:

 • Expertise per rechts- en/of vakgebied
 • 4-ogen principe 
 • Snelheid en flexibiliteit 24/7 beschikbaar 
 • Vertrouwelijkheid   Vertaling nodig?

  Klik hier!

  Tolk nodig?

  Klik hier!

  Taaltraining nodig?

  Klik hier!  Onze sponsoren