Nieuws

Meld je nu aan voor de PPW 2023!

Start kaartverkoop Plaatselijke Pleitwedstrijden

Op vrijdag 31 maart 2023 is het weer zover: de Plaatselijke Pleitwedstrijden van de Jonge Balie Midden-Nederland vinden plaats! Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement zal een zestal scherpzinnige leden van de Jonge Balie Midden-Nederland met elkaar de strijd aangaan om gekroond te worden tot de beste pleiter van het arrondissement Midden-Nederland.

Door de commissie wordt momenteel hard gewerkt aan de organisatie van het evenement, maar jullie deelname is uiteraard de doorslaggevende factor voor een succesvolle dag. Hoewel het niet meer mogelijk is om je aan te melden als pleiter, kan je wel, zonder dat je daarvoor een kaartje hoeft te kopen, als toeschouwer aanwezig zijn tijdens de pleitwedstrijden op de rechtbank te Utrecht.

Wil je (ook) aanwezig zijn bij het diner en feest bij Restaurant De Rechtbank? Koop dan hier je kaartje voor dit spetterende avondprogramma met après-ski thema en optreden van niemand minder dan MC Prak$ (bekend van de superhit “Typen”)! Leg je sneeuwbril dus maar alvast klaar en werk nog even goed aan die goggle-tan: wij hopen jullie op 31 maart 2023 allemaal te zien!

Namens de PPW-commissie,

Maurits Michon, Kenya Limburg, Mats Beukering, Vivian Slotboom, Oruç Çelik, Lisa Koops, en Quinty Schier.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren